Home / Blog / Hudpleie / Nucleofill – The New Bio Stimulator

De unike egenskapene til Nucleofill:

Produktet inneholder polynukleotidkjeder med høy molekylvekt, hvis biokjemiske særegenheter gjør det svært viskoelastisk og i stand til å binde og orientere i rommet en betydelig mengde vannmolekyler, som primært beholdes i det hydrofile gruppe nivået av fosforylerte sukkerarter av de enkelte nukleotidene.

Fuktighetsgivende effekt

Den sterke fuktighetsgivende evnen er hovedsakelig på grunn av vannretensjonsevnen til de hydrofile gruppene i de fosforylerte sukkerartene til de enkelte nukleotidene.

En «elektrostatisk svamp» som kan garantere cellulær velvære ved å gi vevet dyp hydrering.

Fjerning av frie radikaler

De polymere makromolekylene er i stand til å gjøre en umiddelbar oppryddings-aksjon mot frie radikaler. Denne effekten av polynukleotid-gelen er mulig takket være den kjemiske strukturen som er i stand til å blokkere frie radikaler i den nitrogenholdige ringen.

Videre, den progressive nedbrytningen av polynukleotidmolekyler som utføres av enzymer som er tilstede i det ekstracellulære miljøet, og frie metabolitter som i sin tur påskynder beskyttelsesaktiviteten mot frie radikaler.

Biostimulerende effekt

Den biostimulerende effekten er gitt både ved tilstedeværelsen av nukleosidstrukturer som er i stand til å aktivere cellemembranreseptorer, og av metabolitter som produseres av det enzymatiske angrepet under nedbrytingsprosessen. En langsom og kontinuerlig effekt.

Ved å fremme den metabolske aktiviteten til fibroblastene, samarbeider polynukleotider for å reintegrere i dermis forskjellige grunnleggende autologe komponenter (glukoseaminoglykaner, proteiner, glykoproteiner, fibriller, etc.) som igjen har en tendens til å opprettholde deres fysiologiske funksjonalitet.

Deres gjentatte administrering over tid bestemmer:

en langvarig isosmotisk hydrering av hudmatrisen
en anti-frie-radikaler påvirkning.

Begge disse kombinerte effektene gjenskaper de mest gunstige fysiologiske forholdene for regenerering, og for metabolsk aktivitet av fibroblaster i hudmatrisen – med langvarig biorevitaliserende stimulering.

Modningen av fibroblastene og produksjonen av kollagen gir et sterkt og spesifikt løft, og har samtidig revitaliserende effekt som passer for alle hudtyper.

Indikasjoner

Livløs/slapp hud med dårlig sirkulasjon
Dehydrert hud
Hud som har vært under oksidativt stress
Strekk merker
Arr
For de som ønsker oppstramming og konturering, mer definisjon
Konsentrasjonene som skal brukes må vurderes fra kunde til kunde alt etter hudtype og hva som skal behandles.

Fordeler

Nucleofill: en helt spesifikk mekanisme for optimal biorevitalisering.

Polynucleotidene aktiverer to typer membran receptorer i fibroblasten:

Receptor CD39
Receptor CD40

Aktiviseringen av disse to typer reseptorer fører til:

Stimulering til dannelse av type 1 kollagen produksjon.
Modning av fibroblastene.

Kanskje du også liker
PLACL vs PDO

Nordyx tråder er laget av PLACL. PLACL er en kombinasjon av Poly-Lactic-Acid og Poly-caprolacton, og denne kombinasjonen gir en sterk og fleksibel tråd som tåler å ligge lenge i fuktig miljø uten å løses opp. PDO ( Polydioxanone) tråder absorberes etter 3-7 måneder i vevet. PLACL (Polycaprolacton/ Lactic Acid) tråder absorberes i vevet etter 12-18 måneder. Resultat etter en PDO tråd-behandling varer fra 6 til 15 måneder. Resultat etter Nordyx PLACL-tråd-behandling varer fra 2 år til 5 år ut ifra hvilken tykkelse Nordyx tråden har og hvor man legger trådene. Ettersom man må fremlegge flere studier og grundig dokumentasjon for […]

Les mer
PLACL vs PDO

Nordyx Nesetråder

Age element – Mesoestetic

Vårt Nyhetsbrev

Vi sender 1-2 mailer i uken angående kurs og nyheter. Abonnér på våre nyhetsbrev her.

Newsletter