Home / Blog / Nordyx Trådløft / PLACL vs PDO

Nordyx tråder er laget av PLACL. PLACL er en kombinasjon av Poly-Lactic-Acid og Poly-caprolacton, og denne kombinasjonen gir en sterk og fleksibel tråd som tåler å ligge lenge i fuktig miljø uten å løses opp.

PDO ( Polydioxanone) tråder absorberes etter 3-7 måneder i vevet.

PLACL (Polycaprolacton/ Lactic Acid) tråder absorberes i vevet etter 12-18 måneder.

Resultat etter en PDO tråd-behandling varer fra 6 til 15 måneder.

Resultat etter Nordyx PLACL-tråd-behandling varer fra 2 år til 5 år ut ifra hvilken tykkelse Nordyx tråden har og hvor man legger trådene.

Ettersom man må fremlegge flere studier og grundig dokumentasjon for å få Medisinsk CE godkjente tråder som ligger lengre i vevet, er det færre PLACL tråder på markedet som er CE godkjente enn det er PDO tråder. Det er enklere å få CE godkjent tråder som ligger i vevet i en mye kortere periode enn PLACL-materialet gjør.

Ettersom trådløft har vært på markedet i nesten 20 år nå, så er det gjort mange studier på hvor lenge resultatet holder og hva man kan forvente seg av et trådløft.

Studier viser at en tråd må ligge minst 9 måneder i vevet for å få en tilfredstillende nydannelse av
kollagen, elastin og HA samt nydannelse av nye kapillærer i området og for at løftet skal holde etter trådene er absorbert.

Kanskje du også liker
Nordyx Nesetråder

Nese-trådserien er spesielt designet for neseprosedyrer med stereoskopisk volum og hold. Det er to typer nesetrådsprodukter (FA-type og FG-type) som brukes avhengig av formålet. Den grunnleggende strukturen til begge typer er lik i betydningen at halvparten av den bøyde tråden av FA-typen går inn i den stumpe kanylen. Forskjellen er at den innvendige tråden av FA-tråden ikke er pigget, mens FG-tråden har et tannhjulsmønster.

Les mer
Nordyx Nesetråder

Nucleofill – The New Bio Stimulator

Age element – Mesoestetic

Vårt Nyhetsbrev

Vi sender 1-2 mailer i uken angående kurs og nyheter. Abonnér på våre nyhetsbrev her.

Newsletter