Home / Informasjonskapsler policy

Vår policy for informasjonskapsler og annen sporingsteknologi

Oppdatert: juni 2021

Dette nettstedet eies og drives av Amedica AS på Nils Juels gate 40a, 0257 Oslo, Norge. Amedica AS kan når som helst oppdatere denne kunngjøringen ved å publisere endringer på denne siden. Du bør besøke denne siden fra tid til annen for å se gjennom disse oppdateringene.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler sparer deg for problemer med å legge inn viss informasjon på nytt i noen registreringsområder, hjelper deg med å levere innholdsspesifikk informasjon til deg og sporer hvilke deler av nettstedet som er mest populære. En ‘informasjonskapsel’ er faktisk en fil som vår webserver eller webserveren til en av tjenesteleverandørene eller tredjepartspartnere kan sende til datamaskinen din når du åpner et av nettstedene våre. Denne filen lagres deretter på datamaskinen din.

Hvilke typer personlig informasjon samles inn ved bruk av informasjonskapsler?

Informasjonskapsler kan innhente informasjon som identifiserer datamaskinen eller nettleseren din, inkludert enhets-ID, IP-adresse og / eller en annonse-ID, samt informasjon om nettleserloggen din. Informasjonen vi får gjennom bruk av informasjonskapsler kan kombineres med andre personopplysninger som gjelder deg.

Hvilke typer informasjonskapsler og annen sporingsteknologi bruker vi og til hvilke formål?

Nettstedet vårt kan bruke følgende typer informasjonskapsler og sporingsteknologier for følgende formål:

Strengt nødvendige informasjonskapsler:

Strengt nødvendige informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere og kan ikke slås av i våre systemer. Disse informasjonskapslene settes vanligvis bare som svar på handlinger du har gjort som tilsvarer en forespørsel om tjenester, for eksempel å angi personvernpreferanser, logge på eller fylle ut skjemaer. Du kan stille inn nettleseren din til å blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene, men å blokkere disse informasjonskapslene vil forhindre at nettstedet fungerer. Disse informasjonskapslene lagrer vanligvis ikke personlige data.

Funksjonelle informasjonskapsler:

Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig for våre nettsteder å tilby forbedret funksjonalitet og personalisering. De kan angis av oss eller av tredjeparts tjenesteleverandører hvis tjenester vi har lagt til på sidene våre. Hvis du avviser disse informasjonskapslene, kan det hende at noen eller alle disse tjenestene ikke fungerer som de skal.

Performance Cookies:

Performance cookies lar oss telle besøk og trafikkilder slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene hjelper oss å forstå hvordan nettstedene våre brukes, for eksempel hvilke nettsteder som er mest og minst populære, og hvordan folk navigerer rundt på nettstedet. Informasjonen som samles inn i disse informasjonskapslene er samlet, noe som betyr at de ikke vedrører deg personlig. Å velge bort disse informasjonskapslene vil forhindre oss i å vite når du har besøkt nettstedet vårt, og vil forhindre oss i å overvåke ytelsen til nettstedet. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene sendes til tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å administrere disse analysene.

Sosiale medie-informasjonskapsler:

Sosiale medie-informasjonskapsler settes av en rekke sosiale mediatjenester som vi har lagt til på nettstedet (for eksempel Facebook, Twitter, LinkedIn) for å gjøre det mulig for deg å dele innholdet vårt med dine venner, kolleger og nettverk. Disse informasjonskapslene kan spore nettleseren vår på tvers av andre nettsteder og bygge opp en profil for dine interesser. Dette kan påvirke innholdet og meldingene du ser på de andre nettstedene du besøker. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan du kanskje ikke bruke eller se disse delingsverktøyene.

Målrette informasjonskapsler:

Målrette informasjonskapsler kan settes gjennom nettstedet vårt av våre annonseringspartnere. De kan brukes av disse selskapene for å lage en profil for dine interesser og vise deg relevante annonser på andre nettsteder. Disse informasjonskapslene lagrer ikke direkte personlig informasjon, men er basert på unik identifikasjon av nettleseren din og internett-enheten. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du oppleve mindre målrettet annonsering.

Web Beacons:

Et web beacon er et programvarekode på en webside eller i en e-postmelding som brukes til å spore sider som er sett på eller meldinger som er åpnet. Web beacons forteller nettstedets serverinformasjon som IP-adresse og nettlesertype relatert til den besøkendes datamaskin. Web-beacons kan plasseres i elektroniske annonser som fører folk til nettstedet vårt og på forskjellige sider på nettstedet vårt. Web beacons gir oss informasjon om hvor mange ganger en side åpnes og hvilken informasjon som blir konsultert. Web beacons er også kjent som internettkoder, GIF-er med én piksel, klare GIF-er og usynlige GIF-er.

Hvordan reagerer nettstedet vårt på nettleserens «Do Not Track» -signaler?

Enkelte nettlesere og andre programmer kan brukes til å signalisere dine preferanser til Amedica AS om hvordan eller om Amedica AS eller tredjeparter kan samle inn informasjon om dine aktiviteter på nettet. Foreløpig reagerer ikke Amedica AS på slike signaler.

Hvilke valg har du angående levering av målrettede annonser på tredjepartssider?

De fleste nettlesere lar deg endre nettleserinnstillingene dine for å varsle deg når du mottar en informasjonskapsel, som lar deg velge om du vil godta informasjonskapslene, eller å automatisk nekte alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at dette kan påvirke hvordan funksjonaliteten til noen deler av nettstedene våre. Hvis du tidligere har godtatt informasjonskapsler, kan du bruke de samme nettleserinnstillingene til å avvise slike informasjonskapsler hvis du ombestemmer deg.

I tillegg kan noen av nettstedene våre bruke tredjeparts analyseverktøy for å samle inn og administrere ytelseskaker på våre vegne. Noen spesifikke verktøy vi bruker inkluderer Adobe Analytics og Google Analytics, som beskrevet nedenfor:

Google Analytics: Våre nettsteder kan bruke visse Google Analytics Advertising Display-funksjoner, som samler inn informasjon gjennom informasjonskapsler, inkludert remarketing med Google Analytics og rapportering om demografi og interesser. Hvis du ønsker å velge bort at dataene dine skal brukes av disse informasjonskapslene, kan du bruke Googles fravalgsverktøy, tilgjengelig her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

 

Vårt Nyhetsbrev

Vi sender 1-2 mailer i uken angående kurs og nyheter. Abonnér på våre nyhetsbrev her.

Newsletter