Home / Blog / Hudpleie / Age element – Mesoestetic

Det NYE profesjonelle anti-aldringssystemet, inspirert av den mest avanserte medisinsk kosmetiske teknologi!

Mesoestetics sine siste studier og forskning innen antiage behandling.

Huden vår eldres med årene. Vår genetikk kan forklare deler av denne prosessen. Men studier viser at over 80% av aldring påvirkes av miljø, livsstil og følelser. Disse faktorene kan utløse epigenetiske mekanismer som kan gi defekte uttrykket av genene våre og er ansvarlige for hudens alder og utseende.

Age element er et profesjonelt anti-aging system inspirert av den mest avanserte teknologien og studier.

En innovativ, skreddersydd, integrert behandling med meso-epigen-systemkompleks, den smarte reaktiveringen av foryngende mekanismer i huden med bevist epigenetisk virkning og Age element-diagnosesystemteknologien som definerer en tilpasset behandling for hver kunde.

En kombinasjonsbehandling som består av 5 steg for å sikrer maksimale resultater fra første behandling.

Age Element diagnosesystem skreddersyr en profesjonelle behandlingen som er tilpasset hver kunde, for å gi den optimale kombinasjonsbehandlingen, og anbefaler komplementære hjemmeprodukter for å gi optimale resultater av klinikkbehandlingen.

Kanskje du også liker
PLACL vs PDO

Nordyx tråder er laget av PLACL. PLACL er en kombinasjon av Poly-Lactic-Acid og Poly-caprolacton, og denne kombinasjonen gir en sterk og fleksibel tråd som tåler å ligge lenge i fuktig miljø uten å løses opp. PDO ( Polydioxanone) tråder absorberes etter 3-7 måneder i vevet. PLACL (Polycaprolacton/ Lactic Acid) tråder absorberes i vevet etter 12-18 måneder. Resultat etter en PDO tråd-behandling varer fra 6 til 15 måneder. Resultat etter Nordyx PLACL-tråd-behandling varer fra 2 år til 5 år ut ifra hvilken tykkelse Nordyx tråden har og hvor man legger trådene. Ettersom man må fremlegge flere studier og grundig dokumentasjon for […]

Les mer
PLACL vs PDO

Nucleofill – The New Bio Stimulator

Nordyx Nesetråder

Vårt Nyhetsbrev

Vi sender 1-2 mailer i uken angående kurs og nyheter. Abonnér på våre nyhetsbrev her.

Newsletter